Koarica  
Ukupno komada: 0
Ukupna cijena: 0,00kn
Naslovna -> Proizvoai -> PZ ara
PZ ara
PZ ara

PZ 'Pošip' - ara
20273 ara
Korula

tel/fax: 020/833-146

posip.cara@du.t-com.hr
www.vinarija-posip-cara.hr

PZ ara

U milenijskom tradicijskom ozraju mnoge su generacije otoana, nadasve marnih i vrijednih arana sauvale i njegovale kulturu uzgoja vinove loze, a do kultnih razmjera uzdizali proizvodnju groa i vina.

Tu svoju sklonost i ivotnu opredjeljenost uvali su u obiteljskim zadrugama, i na taj nain gradili put zajedništva prema suvremenom zadrugarstvu. Od tadašnjih do današnjih dana arski je teak prošao razliitim vidovima udruivanja, da bi danas u svojoj Poljoprivrednoj zadruzi „Pošip“, ara pronašao svoje gospodarsko utoište i svoja kvalitetna i vrhunska vina, marom dobrog domaina, u okruju oštre konkurencije, vrlo uspješno ponudio domaem i svjetskom trištu. Ta se kakvoa postie uvanjem i poštovanjem tradicionalnog nasljedstva i svrhovitog prihvaanja suvremenih postupaka u proizvodnji groa.

A ono proizvedeno s ljubavlju na arskim poloajima dospijeva u, s velikim odricanjem vinogradara izgraenu zadrunu vinariju. Svojom modernom tehniko-tehnološkom opremom i kadrovskom ekipiranošu i osposobljenošu, sve zahtjevnijem trištu iz svojih „njedara“, uvijek poklanja velika vrhunska vina i tako hrvatsku enogastronomsku uljudbu uzdie vrhovima nasladne ugode..Vina:
PZ ara Poip
PZ ara Poip
bijelo vino
Hrvatska
0,75L
vrhunsko
suho
2015.
88,00 
vie o proizvoduvie o proizvoauSTAVI U KOARICU
PZ ara Poip Marko Polo
PZ ara Poip Marko Polo
bijelo vino
Hrvatska
0,75L
vrhunsko
suho
2008.
98,00 
vie o proizvoduvie o proizvoauprivremeno nedostupan