Koarica  
Ukupno komada: 0
Ukupna cijena: 0,00kn
Naslovna -> Proizvoai -> Bokinac
Bokinac
Bokinac

Hotel Boškinac
Novaljsko polje bb
Otok Pag
53291 Novalja

tel: 053/663-500
fax: 053/663-501

info@boskinac.com

www.boskinac.com

Bokinac

Linkovi:

Vinska pria
Facebook


Video:
Pokreni Video
Hotel Bokinac

Vinarija Boškinac nastala je loginim slijedom stare obiteljske tradicije u proizvodnji vina. Naši preci Šulji-Boškinac briljivo su podizali vinograde i njegovali proizvodnju vina stoljeima, te je vinski podrum bio okosnica obiteljskog naina ivota.

Tipovi groa su se mijenjali, ratovi prohujali kroz novaljsko polje - ali vinogradi su ostali neizbrisiv izvor opstanka. Vinarija dakle oivljava obiteljske vrijednosti, ali nudi i nove prozivode i mogunosti. Mi danas na šest hektara imamo zasaeno oko 30 000 okota Cabernet sauvignona, Merlota, Gegia, Chardonaya i Sauvignona. Naša je misija svakako proizvodnja Gegia, i nastojimo razliitim oblicima vinifikacije i odleavanja proizvesti vrhunsko vino od tog našeg autohtonog kultivara.

Naša su vina na trištu pobudila izniman interes i tu svakako treba spomenuti naš cuvee C. Sauvignon i Merlot, koji se toi u najprestinijim hrvatskim restoranima i dobitnik je više nacionalnih nagrada i priznanja. Sva naša crna vina odleavaju u malim hrastovim bavicama dvije godine, a na trište izlaze potpuno zrela nakon 3-4 godine.

elja nam je da vinoljupci u našim vinima osjete snagu juga i našeg kamenog otoka, ali i eleganciju pripitomljenog temperamenta, koju postiemo ne malim naporima koje vinograd od nas trai.


Vina:
Bokinac Cuvee
Bokinac Cuvee
crveno vino
Hrvatska
0,75L
kvalitetno
suho
2013.
300,50 
vie o proizvoduvie o proizvoauSTAVI U KOARICU
Bokinac Gegi
Bokinac Gegi
bijelo vino
Hrvatska
0,75L
kvalitetno
suho
2013.
101,75 
vie o proizvoduvie o proizvoauprivremeno nedostupan
Bokinac Grand cuvee
Bokinac Grand cuvee
bijelo vino
Hrvatska
0,75L
kvalitetno
suho
2010.
107,25 
vie o proizvoduvie o proizvoauprivremeno nedostupan